måndag 23 mars 2015

En gammal fling från Rhodos???



                                                                Halloj!

Äntligen måndag!! Sista arbetsdagen innan semester! Yey! Men vilket väder!! Kan ju säga att jag är liiiite besviken över att vi inte åker till Teneriffa i morgon. Men strunt i det. Vi kommer nog att fylla de här semester dagarna med annat smått och gott.

Igår när jag satt på jobbet hände en lustig sak. Det kom en kille och handlade och så säger han: Nu känner jag igen dig!!
- Ja, det är Micke va? Svarar jag när jag tittat efter. - Det måste vara minst tio år sen sist?
- Ja, på Rhodos? Säger han.

                                         Bildresultat för wink

I bakgrunden ser jag min kollega göra stooora ögon och undrar vad som pågår?? Jag förklarade hastigt att det inte alls var som det lät och sen bytte jag och Micke några artighetsfraser och han gick.
Jag var ju såklart tvungen att förklara för min arbetskamrat att det var en bekants pojkvän och att vi umgicks på Rhodos för ca tio år sen, allihop. Jag, mannen, L och då Micke.

Det var nämligen så här: helt otroligt! Vi hade bokat en sista minuten till Rhodos och när vi kommer ut till flygplatsen så sitter L och M där och ska också åka dit. Vi hamnar dessutom bredvid varandra på planet. När vi kommer ner till Rhodos så skiljs vi åt eftersom vi ska till olika hotell. Någon dag senare hör vi att någon ropar på oss när vi går från stranden. Då är det förstås L och M som bor alldeles i närheten.

Vi sätter oss på en restaurang och tar nåt att dricka och bestämmer att vi dagen efter ska hyra en bil tillsammans och åka runt en sväng på ön. Det gjorde vi och hade jättetrevligt.

Året därpå bokar jag och mannen en sista minuten till Mallorca, åker ut till flygplatsen och där sitter L och M igen!

Den här gången hamnar vi dock på helt olika sidor av ön så vi hörs bara på telefon. Men visst var det lustigt? Efter det har L varit inne på jobbet några gånger med deras lilla son Max som snart fyller två och så nu Micke också då. Världen ÄR liten!!

                          

Apropå Rhodos så gillade jag det väldigt mycket. Deras gamla stad med ringmuren var magisk! Kanske ska åka dit i stället för Mallorca i sommar? Det tål att tänka på?

                                    Nu ska jag till mitt älskade jobb! Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar