tisdag 8 januari 2013

Skinny bitch!

Jippiee!!

Jag HAR blivit smalare, fast vågen inte tycker att det är så märkvärdigt. Kroppen verkar inte vilja släppa i från sig några kilon, men jag minskar i måtten! Jag har ju känt mig smalare och i morse fick jag bevis på att det är så!

Jag provade några shorts och ett par korta jeans eftersom jag måste kolla över sommarkläderna till Floridaresan. And guess what! Jag kunde ha allihopa! Jeansen som jag inte ens fått upp över låren förut satt perfekt. Inte ens vråltajt över låren! Däremot hängde muffinsmagen över linningen, men den får man försöka dölja med en topp.

Jag är så glad att det funkar! Jag tycker att jag har kämpat och kämpat, men det har inte skett några drastiska förändringar, men nu märker jag ju att det ändå händer nåt. Nu blir jag så peppad att fortsätta!


                                                  

Just nu väntar jag på att svärmor med make ska komma hit och äta lunch. Kanske hade varit bättre en annan dag, men nu var det så att de skulle in till sjukhuset och det klart att de vill passa på då att titta in. Jag har gjort en tacogratäng LCHF som är supergod! Sen ska vi äta kladdkaka och vispgrädde till kaffet. Mums!

                                               

Sen måste jag åka iväg med Isan till mina föräldrar för hon ska sova över där i natt. Erbjöd mig ju (????) att hjälpa till och inventera ikväll och i morgon bitti. Hur tänkte jag där? Jag är ju astrött nu och kommer inte hinna att vila eftersom vi nu ska ha gäster. Men allting går ju. Jag får sova i morgon eftermiddag när Isan sover middag. Det är ju ändå bra betalt ikväll, sämre i morgon förstås men en tusing borde jag tjäna. Det räcker ju precis till en bärsele som jag måste köpa till USA resan.

Jag har fått övertala mannen att vi faktiskt måste köpa en sån. Vi kan inte bära Isan i famnen på flygplatserna. Hon väger 12 kg. och det är ju bättre att ha henne i en sele så man har händerna fria. Det blir ju dessutom jättetungt att kånka runt på henne.

Den här har jag spanat in, Ergobaby.

                                     
                                     
Den kan man använda till barnet väger 20 kg. så den kommer ju vara användbar länge. Kan ju vara bra på shoppingcenter också om man bara ska gå en kortis och inte vill ha vagnen med sig.

Nej, nu får de komma! Annars blir det stressigt att hinna allting. Får se om jag kikar in i morgon. Kommer vara trött...

Ha det gott!

1 kommentar:

  1. Tack för din fina kommentar på min blogg! Som svar på din fråga så skicka gärna ett mail! :)
    Kram
    Nathalie

    SvaraRadera