torsdag 24 januari 2013

Fryyyser...

Godkväll!

Lika kallt idag, och lika snuvigt som igår. Brr...Igår kväll kom det en karl och ringde på dörren. Han ville mäta hur kallt vi har det vid väggarna. Han påstod dock att vi har ovanligt varmt. Pyttsan. Det tror jag vad jag vill om. Jag är less på att bo så här och inte kunna påverka nånting själv. På söndag ska jag gå på en husvisning igen. Jag har sett en villa hyfsat nära stan och inom vår budget. Självklart får vi då renovera, men det gör mig inget. Hellre köper jag ett billigt hus och renoverar det som vi vill ha, än ett dyrt som ändå inte är riktigt som vi vill ha det.

                                           

Jag har dock inga större förhoppningar om att vi ska få det, för det kommer nog vara många spekulanter. Huset ligger i ett väldigt populärt område. Men vi får väl se! I min fantasi har vi redan flyttat in!

I morgon har sonen studiedag. Jag tyckte nyss att vårterminen började och de har redan ledigt. Han har en kompis här som ska sova över. Just nu är de på deras tennisträning som började förra veckan. Lite kul tycker jag eftersom mannen har spelat mycket tennis i sin ungdom och var väldigt lovande. Typ en av de bästa i Sverige om man får skryta lite!

                                                

Och i morgon ska de äta lunch på en kinarestaurang, han och hans kompis. Söta de är! Bägge två älskar sushi och trots att det är en kinarestaurang så serverar de även sushi där! Jag frågade (på skoj) om jag fick följa med, men det ville han helst inte. Hehe, det förstod jag väl. Man börjar sakta men säkert bli mer och mer inpopulär. Men det är väl som det ska vara antar jag.

                                                      

Nej, mer än så hade jag inte idag. Tror inte ni är så intresserade av vilka Molly Mus filmer vi sett idag? Nu ska jag gå och göra lite varm choklad. Fryyyser...Natti, natti.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar