onsdag 16 januari 2013

Insnöade.

Hello!

Andra dagen med MYCKET snö!! Är less. Igår var vi inte utanför dörren. Jag satt vid datorn ganska mycket och följde mysteriet med städerskan som stulit ett pendeltåg och kört in det i ett bostadshus.
Vem och varför? Det ska bli väldigt intressant och få höra förklaringen. Det kunde ju ha gått hur illa som helst. Snacka om änglavakt för de boende, och att ingen har passerat över de obevakade övergångarna. Bommarna har tydligen inte gått ner där.



Idag har vi varit på öppna förskolan för första gången! Isan älskade det!!! Jag förstod att hon skulle gilla det, så dit kommer vi gå fler gånger. Hon gick rätt in i ett kudd/läsrum och började kolla in böckerna. Sen ville hon prova rutchkanorna och hon skrek av förtjusning när hon åkte ner. Mamma tog emot förstås!! Hon är ju inte så van än, men det kommer nog snart.



De andra barnen som var där var betydligt mer vana och åkte helt själva. Även om de hade svårt att bestämma sig om de skulle åka eller bara klättra. :)

Vi var nog ca 15 barn + föräldrar och det var jättetrevligt. Hälften var nog pappor tror jag. Det fanns fika att köpa om man ville, och så kunde man värma mat om man ville äta lunch där. Vi var där mellan 10 och 11 drygt så det fanns ingen större anledning till det, men många satt med en kaffekopp/pipmugg!

De hade även sångstund men det ville Isan absolut inte vara med på! Varför ska man sitta ner och sjunga när det finns så mycket nya leksaker att leka med?

Nöjda och glada gick vi (Isan åkte pulka) hem och åt upp resterna av gårdagens goda Lasagne. Den maträtten är nog den godaste LCHF rätten jag vet! Smakar precis som vanlig Lasagne. Gott, gott.

Nu ligger Isan och sover och har gjort en bra stund. Hon vaknade kl. 5 i morse så hon är nog riktigt trött nu.

Jag skulle ju visa vad vi var och köpte i måndags kväll:

En helt ny Ergobaby bärsele som jag "vann" på Tradera för 660:- Säljaren bodde i samma stad så det var bara att åka och hämta den. Perfekt! Inte den snyggaste jag har sett kanske, men huvudsaken är att den är säker och bekväm. Vi kommer nog inte att använda den så mycket. Därför känns det extra bra att inte betala så mycket för den. De kostar det dubbla i butik.

Ergobaby bärsele, Blå

Här ska Isan sitta medan vi stressar på flygplatsen! Det blir kanon!

Nu är det precis fyra veckor tills vi åker!!

Ha en bra dag!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar