lördag 15 augusti 2015

Blixtar och dunder!




 

                                                               

                                                                 God morgon?

Usch, i natt har jag frusit. Vi har bara ett stort lakan över oss när vi sover och i garderoben finns det täcke och filt, men jag var så trött och frusen att jag inte kunde gå upp och hämta täcket. Brrrr... Det åskade och blixtrade i natt också. Det var bara jag som hörde det. De andra snusade gott. Det var säkert trettio blixtrar och de har lovat fler idag.

                                            

Vi har ätit en sen och stadig frukost och tänkte ta en promenad genom staden idag. Får se hur vädret blir. Det kan ju klarna upp.

Igår kväll efter middagen var det show, A tribute to Michael Jackson. Riktigt bra! Det var en kille och fyra tjejer som sjöng och dansade sig genom Michaels karriär från början med Jackson five och till slutet. Alla stora hits var såklart med.

                    

Isan orkade tyvärr inte sitta kvar till slutet eftersom hon får myror i brallan så vi gick en sväng till lekparken innan vi gick hem och la oss. Jag är ändå förvånad att hon orkar vara uppe så länge och hålla det tempot hon gör.

Igår var vi på stranden på förmiddagen och sen på eftermiddagen badade vi i poolen. Hon var i 2½ timme!!! Inte konstigt om hon blir trött!?

Idag blir det åka vagn för hennes del. Vi tänkte gå mot gamla Alcudia och se hur långt det är dit. I morgon är det nämligen marknad där och det kunde ju vara kul att gå på.

                            

Nu ska vi gå och hämta lite frukt och vatten och ge oss ut på promenad! Ha det fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar