söndag 2 augusti 2015

Svensk sommar och halva priset på Ellos rea!



                                                                 God morgon!

Ännu en molnig sommardag. Nu ger vi upp. Vi har bokat en resa till Mallorca och åker nästa vecka. Det ska bli såå ljuvligt! Det var i grevens tid vi bokade, dagen efter var det fullt. Vi har planerat att åka det datumet hela sommaren men hoppats på att priserna skulle gå ner men det blev bara dyrare och dyrare. Förra året betalad vi 2198:- per person, ospecat, och hade sån tur att vi hamnade på ett Blue Village och kunde köpa till All inclusive på plats. I år bokade vi ett bra hotell med All inclusive redan från början. Vågar inte chansa en gång till. Dessutom tyckte vi att 4800:- för en ospecad är för dyrt. Nu ska vi bo på Viva Blue, även det i Alcudia.

Det har något högre betyg än Alcudia Pins och vi tycker det verkar ha bättre mat och kanske inte fullt så stökigt som vi upplevde Alcudia Pins.

                               Piratskeppet vid barnpoolen.

                               Lånad bild från Fritidsresor.

Igår var vi hemma hela dan. Det var ju fint väder men ingen värme som vanligt. På förmiddagen gick vi runt till några lekparker här i området men på eftermiddagen satt vi inomhus. Jag försökte gå ut på altanen några gånger för det såg ju så skönt ut, men det blåste iskallt!


Isan klädde sig för årstiden. :)

Kan passa på att tipsa er om att Ellos har halva priset på REAN den här helgen. Sista dagen idag. Jag har beställt lite smått och gott till mig och Isan.

Korallfärgad bikini
Kaftan att slänga över bikinin

Söt BH
Quiltade stövlar i skinn


Pyjamas

Två sköna trikåklänningar till Isan

Lite finare klänning till Isan

Sandaler med silverpaljetter till Isan

Sneakers till hösten (Isan)

Hela kalaset slutade på runt tusenlappen! Billigt!!

Sonen befinner sig i Götet med flickvän och hennes familj. De skulle bo på Gothia en natt och gå på Liseberg. Kul! Hade han varit hemma så hade vi tänkt åka till Grönan men de hann före så nu går vi här och tråkar. Åker väl till nån loppis idag till Isans förtret.

Ha en härlig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar