lördag 10 oktober 2015

Ihållande huvudvärk, kräks och annat skoj.



                                                                       Hej!

Äntligen lördag! Och äntligen kväll och lite egentid. Torsdagen blev ganska vidrig dels för att jag fick huvudvärk som inte gick över och dels för att Isan började kräkas! Jag stod och borstade tänderna och skulle just gå och lägga mig (tidigt) för att jag hade så ont i huvudet och så skulle vi ju upp tidigt. Då hostade Isan så hon till slut kräktes först i sin säng och när jag flyttade över henne till min säng så kom det kräks där också.

Sen somnade vi visserligen men jag sov så himla oroligt. Huvudvärken ville inte ge med sig och så låg jag och var orolig för att Isan skulle vara sjuk. Det var hon inte som tur var, utan det var "bara" den där himla hostan som gjorde att hon kräktes. På morgonen var hon pigg som en lärka så vi åkte till jobb och dagis. Och det hade inte varit några konstigheter alls på förskolan. Min huvudvärk höll däremot i sig heeela fredagen också.

På kvällen var sonen och flickvän här och vi gick och köpte pizza för jag orkade bara inte laga någon mat. Somnade väl vid tiotiden kanske men vaknade två timmar senare av en massa ljud från sonens rum. Behöver inte gå in på vad det var för ljud, men det är inget som NÅGON vill höra från någon annan. Jag fick höja TV:n på max för att överleva. När det äntligen blev tyst somnade jag i alla fall.

Inte en så trevlig fredagskväll med andra ord.

Lördagen har varit betydligt bättre i alla fall. Vaknade UTAN huvudvärk. Halleluja! Isan väckte mig i och för sig tidigt men jag låg och snoozade en bra stund innan vi gick upp och åt frukost. Sen åkte vi och handlade mat och hämtade paket med sonens jacka som jag beställde från Ellos häromdan. Jag skulle dock ha lyssnat på min magkänsla och köpt storlek medium, men jag köpte en large så nu får jag skicka tillbaka den och byta.

Mina kläder var inte heller så bra så de fick också åka tillbaka. Den här klänningen var alldeles för lång i ärmen.

                                          
Och den här var en storlek för liten. Annars var den fin och det kan bli årets julklänning?!

                                           
Isans skor var som tur var hur bra som helst! Jättesköna och huuur cola som helst! Hon invigde dem i kväll när vi åkte till McDonalds och köpte kvällsmat. Det är inga dagisskor precis!

                                                 
Vi äter ganska sällan på McDonalds nu för tiden och att det blev så ikväll var enbart för att de har böcker i Happy mealen just nu. Den här veckan får man Den underbara pumpan av Lennart Hellsing och Adam och Sofia av Riitta Jaalonen.

                                                           


Den underbara pumpan var lite småtrevlig men Adam och Sofia var riktigt, riktigt dålig. Urrk. Den gömmer vi nånstans. I soporna kanske. När inte Isan ser.

Har fortfarande inte bestämt om vi ska gå på bio i morgon. Det kanske låter själviskt, men jag har svårt att tänka mig att se såna där riktig barnsliga filmer på bio. En Disneyfilm eller liknade hade varit OK, men Nicke Nyfiken eller biet Maya känns sådär...Vi skjuter nog upp det hela tills det kommer ut någon "bättre" film.

Nej, vad grinigt där här blev. Lika bra att sluta. Vi hörs en annan dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar