tisdag 4 oktober 2016

Nya stövlar!




                                                                         Hej!


Har jobbat hela helgen plus fredag och måndag kväll. Puh! Inte mycket till fritid då inte. 
Isan har varit hos mormor och morfar både lördag och söndag och då går tiden dessutom till att skjutsa fram och tillbaka då de bor på andra sidan stan.

Men idag har vi varit lediga!

På förmiddagen gick Isan till skogen med dagis och jag gick hem och duschade och åt frukost i lugn och ro. 

Gjorde en god korv Stroganoff till lunch på ekologisk falukorv och vispgrädde. Riktigt, riktigt gott. Och det blev över till matlåda! Yey! Älskar matlåda. Tycker det är så trist när man får springa in på Coop på lunchen och köpa nåt färdiglagat från frysen. 

Efter maten åkte vi ut till Marieberg och kollade efter nya stövlar till lillfisen då alla hennes gamla helt plötsligt blivit trånga i tårna! Från ena veckan till den andra. 

Jag hade kollat lite på nätet och hittat ett par på Din Sko som jag tycker är så himla fina! Ser ut som mina fast pyttigare. :)

Bild lånad från Din Sko




På Din Sko fick vi hjälp att mäta Isans fötter så vi skulle veta vilken skostorlek hon behöver, men det slutade med att hon tog en storlek större för hon tyckte den satt bättre. 

Nu ska ni inte tro att det var så här enkelt att handla stövlar! Nej, nej. Isabelle ville absolut köpa glittriga ballerinor i stället och provade och provade och tjatade och tjatade. Jag tycker ju att hon borde känna att det är kallt ute nu, speciellt på mornarna, men hon vill fortfarande hoppa i sina foppatofflor när vi ska till dagis.

Glittriga ballerinor får det bli till våren! :)

Jag köpte en ny foundation från Lòreal, True Match i färgen Beige gold. Har inte haft den nyansen förut men den såg bra ut på handen i alla fall. 




Ett litet besök på TGR blev det också där vi köpte nya pennor och stickers till Isan att pyssla med.

Och sen åkte vi hem!

Nu kommer det tre långa dagar innan vi är lediga i helgen!

Vi hörs!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar