lördag 15 oktober 2016

Lördagskväll!




                                                                   God kväll!


Eller god och god? Är trött och har huvudvärk och har dessutom tappat bort min mobil. Gah. Jag VET att jag la den i mobilficka i väskan igår morse när jag började klockan sju. Sonen var nämligen hemma och var sjuk så jag tänkte att det var viktigt att telefonen var med (annars förekommer det att jag glömmer den på hallbordet). Sen när jag var på jobbet så var inte telefonen alls i väskan? Nähä, tänkte jag då. Då har den väl glidit ur väskan och ut på bilsätet när jag slängt in väskan i bilen?

Nej, i bilen låg den inte. Har sökt under passagerarsätet med händerna och tittat noga. Ingen telefon. OK, då måste den ha hoppat ur i mitt skåp på jobbet då. Städa, städa, röja, röja. Ingen telefon där heller? VAR är den då??

Får kolla om den möjligen kan ha glidit under förarstolen eller på nåt sätt hamnat i baksätet. Alternativt ramlat ut vid dagis när jag rafsat ihop Isabelles skalkläder som kanske låg på sätet fram??

Så. himla. tröttsamt.

Som tur är så är det en gammal, billig telefon. Jorden går inte under om den är borta. Tur.

                   

Annars har vi inte gjort så mycket. Isabellen har varit hos mormor och morfar idag när jag jobbat och sen åkte vi till McDonalds efteråt och köpte med oss middag. Lite Alfons Åberg på play och sen sängen på det. Det var vår lördag det!

Jag ska också krypa ner i sängen nu. I morgon jobbar jag kort dag så mor och far kommer hit och passar lillfisen. Ska köpa med nåt gott till fikat. :) Såg att ett ICA hade börjat med lussekatter. Mmmm...gött. Det blir det nog inte för vår del dock. :) Godnatt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar