onsdag 25 november 2015

Små och stora adventsstjärnor.



                                                                     Tjoho!

Jag känner mig frisk! I alla fall hyfsat. Snorar väl lite fortfarande, men i kroppen känns det bra!

Idag har jag hängt upp adventsstjärnor i alla fönster utom sovrummet och vardagsrummet. Sonen har den vackraste stjärnan som är över en meter i diameter. Den har snirklar i silver och är väldigt grann. Den tar upp hela fönstret! När jag hämtat Isan så försökte jag bygga upp lite förväntningar medans vi gick hem från dagis, men hon gissade att jag hade hängt upp stjärnorna så det blev ingen överraskning. Dessutom blev hon grymt avundsjuk när hon såg sonen stooora stjärna och hennes lite blygsammare som är hälften så stor.

                                

Hon tittade in i sitt rum och lipade åt stjärnan och lät prrrtttt, prrrttt!! Haha, vilken toka! Sen har hon tjatat hela kvällen om att hon vill ha en lika stor och att vi ska åka och köpa en NU!! Det ska vi såklart inte, men visst, vi kanske eventuellt kan titta efter en annan, fast jag tycker den hon har duger bra. Ilskan kanske lägger sig?

I morgon är jag ledig men på fredag tänkte jag faktiskt gå till jobbet igen! Det ska bli lite kul, det är ju BLACK FRIDAY!!!!

Vi har extraöppet ända till klockan 21 med bra rabatter och erbjudanden. Får se om det blir nåt drag?

Har bokat in massage i morgon eftermiddag. Det ska bli såå skönt. Känns verkligen som rätt tidpunkt. Hela 90 minuters knådning. Finns det nåt skönare? Ha en fin kväll!

                                          

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar