onsdag 11 november 2015

Jädra banditer!!



                                                            Halloj!

Jag är så himla förbaskad! På förmiddagen när sonen kom hem från flickvännen (han har studiedag) så undrade han var hans moped var? Eftersom JAG inte hade flyttat på den så undrade jag detsamma. Jag gick ut och kollade och då låg det endast en liten avbruten bit från mopeden där och skräpade. Grrr... Någon har alltså STULIT hans moped under natten!!

Och inte nog med det! Nu på kvällen kom det ett mail från styrelsen i bostadsrättsföreningen att det varit försök till inbrott i förråden i ett av grannhusen vid samma tidpunkt! Man misstänker ju att det är samma gärningsman. Eller JAG gör det i alla fall. Den eller de personer som försökt att göra inbrott har kommit in med kod eller nyckel, vilket betyder att det är någon som bor här eller på annat sätt har tillgång till kod eller nyckel. Brevbärare, tidningsbud, städare eller de som delar ut reklam. Eller någon på HSB, typ fastighetsskötare av olika slag. Det är ju ganska många som springer här.

Självklart gjorde jag en polisanmälan direkt, men vi har små förhoppningar på att få tillbaka mopeden. Men man ska aldrig säga aldrig förstås.

                                          

Annars då? Jo, vi går här och hostar och snorar lite smått. Men inget allvarligt verkar det som. Skönt. På natten till tisdagen vaknade lillfisen klockan tre och frågade när barnprogrammen började? Sen höll hon på och frågade det var tionde minut i 1½ timme innan hon somnade om igen. Fastklistrad mot min rygg. :o) Vi skulle gå upp klockan sex så det blev inte så många timmars sömn den natten så igår var jag mest som en zombie på eftermiddagen.

Men i natt sov vi som stockar bägge två. Det hade kanske varit bra om hon hade vaknat i natt med? Då kanske vi hade sett tjuvarna?

I morgon är vi också lediga. Så himla skönt att ha TVÅ dagar ledigt. Det är ju inte så ofta. Vi ska inte göra nåt särskilt vad jag vet. Eventuellt kanske jag upprepar förra succén med cupcakes till jobbet?

                     Nu ska jag gå och snusa. Känner mig trots allt lite halvkrasslig. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar