fredag 25 september 2015

Födelsedagskalas och presenter från TGR och H&M.



                                                              God kväll!

Nu har vi kommit hem från ett födelsedagsfirande som hette duga! Det var kusin E som fyllde åtta år idag. Grattis, grattis!

Vi åkte ju ut till Marieberg på förmiddagen för att leta presenter till henne och jag tyckte vi fick till det riktigt bra! Hon såg nöjd och glad ut när hon öppnade paketen i alla fall! :)

Först gick vi till TGR som är en liten butik med ett stort sortiment av grejor som man inte ens visste att de fanns??!! Vi köpte ett smyckesträd i jadegrönt och svart med ett litet rådjur på med en matchande liten nipperask med knopp i glas. Supersött! Och så köpte vi ett ritblock där varje sida hade en förtryckt guldram så man slipper rama in alla fina alster. Smart va? Till det köpte vi tuschpennor. Sist men inte minst så köpte vi en nyckelring i form av en bläckfisk som pep och blinkade med munnen. Det måste man ju ha!! Och därför fick Isan också en såklart.

                                   
Sen tog vi rulltrappan upp till H&M för att köpa linnen till Isan och ev. en present till E. På måndag är det dags för fotografering på dagis och då ska hon ha en stickad klänning på sig. Tänkte att det kunde vara skönt med ett linne under. Köpte ett vanligt 2-pack med baslinnen i vitt och rosa.

                                  

Vi köpte även ett par mockasiner med Frost på. Skönt att ha på dagis sen när det blir blött och kallt.

Till E hittade vi en långärmad topp med guldtryck på och matchande hårsnoddar och spännen.



Jag gillar när man kan stå för trycket man har på tröjan! 



Fint presentpapper från Gekås.

De bästa presenterna tror jag dock att E:s mamma och pappa stod för: Två underbara små dvärghamsterfröknar! Men ååååhhh...hur sött???

(Lånad bild från Grizzly zoo)

I morgon går vi upp i hyfsad tid för att ta en roadtrip till Karlstad och hälsa på moster och kusinerna. Jag har inte varit där sen 2002 så det är hög tid att åka dit. Vi åker bara över dagen, jag, mamma och Isan. Det ska bli jättemysigt. Vi var ju i Karlstad jämt när vi var små så det blir nostalgi på hög nivå.

Nu är det dags att krypa till kojs!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar