måndag 9 februari 2015

Ballongmage, semester och lite Gucci!

 

                                                                God kväll!

Ledig måndag. Skönt! Vaknade utvilade vid 7-tiden och låg och drog oss framför Bolibompa nästan en timme. Efter frukosten planterade jag om några växter. Köpte två nya Benjaminfikusar i helgen och då var två andra växter tvungna att flytta. Förut hade jag två palmer i köksfönstret men den ena hade fått nåt vitt på sig, såg ut som små, små ägg eller insekter. Blä. Vet inte vad det var men vill inte ha fler så den fick åka i soporna.

Den andra fick en större kruka och får stå på golvet i stället. Det kändes som att det blev lite luftigare i fönstret nu. Hoppas bara att de överlever mina ogröna fingrar!

                                        

Och nu till lite skitsnack! Jag har fortfarande inte blivit bra i magen efter magsjukan. Börjar fundera på om jag har nåt annat? Jag tänker på gluten, laktos eller liknande överkänslighet. Jag har faktiskt skrivit en magdagbok idag och ska fortsätta så några veckor. Jag har ju inte ätit nåt godis, glass eller kaffebröd under de senaste tre dagarna (rekord???). För att utesluta socker ur kosten så gott det går.

Idag när vi var och handlade köpte jag A-fil och tranbärsjuice light. Ska börja med det i morgon. Jag ska heller inte äta någon musli eftersom jag tror att det kan vara boven i dramat. Kör med min nötblandning i stället. Jag mår ungefär likadant nu som innan jag började kräkas förra söndagen. Jag ska bespara er detaljer, men man kan väl säga svullen och uppkörd med lite finare ord? :)

                                       
                                             


Pappa ringde förut och han däremot är kraftigt magsjuk! Han sa att han inte kan hämta Isan i morgon så jag måste försöka sluta tidigare eftersom jag jobbar kväll. Känns som att jag krånglar varje dag när mannen är i Norge. Det är inte lätt att vara "ensamstående"!!
Hoppas verkligen att inte mamma har blivit smittad nu eftersom hon ska till Teneriffa i morgon!! Jag kollade på Vings hemsida och hade jag tagit semester så skulle jag och Isan kunnat hänga med i morgon för 1799:- styck! Väääldigt frestande, måste jag säga! Kanske kan bli senare i vinter/vår?

                              
                                                Hotell Andorra Playa del Americas

             Här ska mamma och moster tillbringa de två närmaste veckorna! Ser härligt ut!

Jag har inte hört ett ljud från sonen som åkte till Dominikanska republiken i lördags. :( Jag bad att
han skulle skicka ett mejl, men icke. Sms:ade honom idag men har inte fått något svar heller. Ungar!

                              


                                           R, om du läser detta så kan du sluta nu, tack!

I morgon fyller mannen år. Stackaren som får fira alldeles själv! Jag har skickat efter en fin presentförpackning från nordicfeel med Edt, aftershave balm och duschcreme. Allt i från Gucci.

          

             Hoppas att han/jag gillar den?! Har faktiskt inte luktat på den utan köper grisen i säcken! :)

                   Nu har lillfisen somnat så nu ska jag "njuta" av Ullared på 5:an! Trevlig kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar