måndag 9 januari 2017

Vinter REA på ODD MOLLY!





                                                       Hej, svejs måndagskväll!

Idag har vi varit lediga och det var välbehövligt! Jag går fortfarande och snyter mig stup i kvarten och så är jag såå trött!

Vi har bara varit hemma och tvättat och städat förutom när vi åkte till ICA Maxi och handlade. Köpte med ICAs egna tvättservetter, såna där våtservetter som man städar med. De är så himla bra! Luktar äpple. 👍 Så nu har vi tvättat både högt och lågt med dem och Isan frågar efter fler och fler grejer att torka av med dem! 😀

Den här veckan skulle jag gärna spola förbi direkt till helgen kan jag meddela. I morgon jobbar jag kväll och sen INVENTERAR vi på onsdag. Förmodligen årets vidrigaste dag. Som tur är så skulle jag ha jobbat kväll ändå så för mig blir det inte så fruktansvärt. Är inte avundsjuk på de kollegor som börjar sju eller är lediga.

Vi kan hur som helst se fram emot en arbetsdag till ca. 0:00. Och sen upp och börja igen på torsdag kl. 7. Yay!

Men efter de två dagarna kan vi se fram emot en lång weekend jag och lillfisen! Det ska bli så skönt!

Har ni sett att Odd Molly har börjat sin REA?? Jag satt i startgroparna i fredags morse och klickade hem två nya klänningar.


Älskar denna modellen som har smock över bysten och sen faller fritt över mjukpartierna där i mitten. 😁



Vackert mönster på tyg i viscose! 

Bilderna är lånade från Odd Molly.

Hoppas nu att dessa passar. I somras hittade jag ingenting på deras REA och den klänning jag köpte i höstas passade inte någonstans. 😐 

Dags att försöka få lillfisen i säng. I morgon kväll ska hon följa med en kompis hem efter dagis eftersom det blivit strul med hämtning och barnpassning. Som hon ser fram mot det! Och jag är djupt tacksam för att få hjälp förstås!

God natt!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar