lördag 14 januari 2017

Leklördag.




                                                                God kväll!


Ledig lördag idag! Så. Himla. Skönt. Vi sov till strax efter nio och sen låg jag och läste en veckotidning medan Isan kollade på barnprogram innan vi masade oss upp vid tio-snåret.

 Jag SMS:sade hennes bästa kompis E:s mamma och så kom de över efter nån timme. Sen har Isan och E lekt HELA dagen.

Först var de ute och lekte så jag hann dammsuga och plocka undan. Bytte sängkläder också så nu är det renbäddat i sängen. Finns inget skönare än att gå och lägga sig i en ren säng med släta och väldoftande lakan, eller hur?

Sen lagade jag lunch och de kom in och åt och efter det har de lekt och lekt sina lekar. De packade till exempel sina väskor och åkte till Thailand hörde jag. De sov på planet eftersom det är så lång resa.

                                                                         😊

Igår åkte vi och hämtade ut paketen från Odd Molly och Pomp de lux med klänningar och ytterkläder, men vi provade dem inte förrän idag. Isans kläder satt jättebra, men de var liiite för långa vilket jag tyckte var bra för tanken är att hon ska ha dem till hösten/nästa vinter. Mina klänningar passade bra bägge två och det var jag nöjd med eftersom jag tog den mindre storleken av de två jag brukar ha. Dock blir det retur på den ena eftersom den var för trång över ryggen och så fick jag så runda axlar i den??


It´s a keeper!

På eftermiddagen svängde jag ihop ett Paleobröd med kokosmjöl eftersom jag hade en påse i skafferiet som jag tänkte använda upp. Men nu åker den i soporna. Ingen kan påstå att det blir gott med kokosmjöl?? Jag har försökt att baka på det förut men det blir inte bra? Som nån torr sockerkaka utan den söta smaken. Nej tack, då avstår jag hellre bröd helt. Synd på äggen bara.

Har tänkt att jag ska försöka äta lite nyttigare för nu har jag spårat ur totalt känns det som. Det enklaste sättet att märka det är på mina arbetsbyxor. Om jag ökar ett gram till så kommer knappen flyga sin kos nästa gång jag försöker knäppa dem! De sitter hååårt i midjan. Urrk.

Nu råder ett godis, kaffebröd och chipsstopp så får vi se om det hjälper nåt. Jag har ingen lust att hoppa på nån diet av nåt slag, det fixar jag inte så jag får tänka mindre portioner och mer grönsaker etc. Det gamla vanliga med andra ord. Är ju en hungrig typ så att svälta sig är inte aktuellt.

Framåt våren SKA jag gå och cykla till jobbet också! Det är ett löfte!

I morgon ska vi gå på bio, jag och lillfisen. Tänkte se Bamse och häxans dotter. Mysigt!
Men det blir inga popcorn! Till mig i alla fall. 😉



Dags att krypa ner i de rena lakanen!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar