tisdag 23 augusti 2016

Atlantica Oasis Cypern.




                                                                      Hej, svejs!


Då var vi framme på Cypern då. Resan gick bra, och vi kom fram till hotellet vid halv tre på eftermiddagen. I receptionen var de så gulliga och tog våra väskor upp till rummet direkt så vi kunde gå och äta. Ni är hungriga, sa de och visade oss till buffén. Och det var vi ju faktiskt så det smakade bra med lite mat.

Rummet är OK, men litet. Ett vanligt dubbelrum med en bäddsoffa som de har bäddat ut så det är ganska trångt, samt att balkongen är minimal. Ett litet runt bord bara och två stolar är allt som finns plats. Lite tråkigt tycker jag. Man vill väl åtminstone att  hela familjen ska kunna sitta ute tillsammans?

Jag vaknade strax före halv nio och gick ut på balkongen och kollade ner mot poolen och då var nästan alla solstolar redan paxade. Före kl. åtta kan man inte lägga dit handdukar för då plockar personalen bort dem,  men det verkar som man får ställa klockan och gå upp boka sig en plats. Annars blir man utan.

Middagen igår kväll var bra. Jag åt Stifado som var gudomlig. Och Halloumi förstås, samt god sallad med underbar fetaost i. Det gäller ju att äta grekisk mat nu, tycker jag. Pommes kan man äta hemma.

Till dessert blev det lite småplock av diverse grejer. Det mesta är ju obekant men det är bara att prova. Jag äter ju det mesta.

Idag har vi varit vid poolen hela förmiddagen men Isan tröttnade och ville gå upp på rummet och rita en stund. Vi ska bege oss ner till matsalen och äta lite lunch nu. Får se vad vi gör på eftermiddagen.

Kanske tar en promenad ner mot stranden? Igår hann vi inte se nånting eftersom det blir mörkt tidigt här.

Jag kanske inte kommer att uppdatera så ofta nu för dagarna kommer nog vara rätt så lika.

                                                                   Ha det så fint!



                                                        Bild lånad från Fritidsresor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar