lördag 11 april 2015

"Nya böcker"!



                                                                  God kväll!

En härlig vårkväll, minsann! I morse tog jag och Isan en promenad bort till Ladugårdsängen för att gå på loppis. Det visade sig dock vara en pytte, pytteliten loppis på kanske 7-8 bord?? Vi köpte i alla fall två böcker som var i nyskick, Pelles ficklampa (en klassiker) och Barbapapa.

                                 

Isan köpte även ett nytt diadem med en katt på, en rosa kanin och nåt annat "skräp". Efter loppisen gick vi till några olika lekparker och hängde där ett tag. Det var ju så skönt väder!

På eftermiddagen har vi bara varit inne och läst böcker och kollat på film på datorn. Skönt. Nu väntar vi på att middagen ska bli färdig. I kväll äter vi fläskytterfilé i ugn med Sambal oelek. Superenkelt och gott! Vet inte om jag lagt ut receptet men vill ni ha det får ni hojta till.

I morgon ska vi på kalas till mannens syster som fyller år. Hon och hennes man fyller hyfsat nära varandra så de slår ihop kalasen till ett. Lika skönt det. Tycker nån fyller år stup i kvarten. Nu ska jag gå och koka ris, för maten är strax klar.

Jag ska försöka att hinna fota lite av Gekås köpen nån dag. Må så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar