fredag 10 april 2015

I´m back!



                                                                  Hallå hej!

Nu är vi tillbaka från vår semestertripp till Jönköping/Ullared. Det har minst sagt varit intensivt! Men roligt!! Och vi har ätit gott och haft det bra. Mamma tyckte att det var en väldigt bra 70-års present!

Vi åkte ner till Jönköping vid 13-tiden i tisdags och var framme nån gång på eftermiddagen. Vi hade sån tur att vi hittade en parkering precis utanför hotellet. Vi checkade in, drack lite kaffe i den mysiga restaurangen och sen gick vi ut på stan. J köpte en ny pocket eftersom hon ville ha nåt att läsa på rummet och ett par nya örhängen. Jag och mamma väntade till dagen efter!

På kvällen bjöds det på thaiinspirerad kyckling och ris. Supergott! Till förrätt fanns det champinjonsoppa och till efterrätt var det äppelkaka och vaniljssås. Och så fanns det förstås massor av olika sallader, samt ost och kex.

Dagen efter åt vi en stadig frukost och så åkte vi till Ullared klockan nio. Där spred vi ut oss och sågs igen vid lunch som vi åt gemensamt. Sen skildes vi åt igen för att mötas upp klockan 16. Då var jag och mamma färdiga, men J ville gå en stund till. När hon var klar åkte vi tillbaka till Jönköping. Då var klockan fem.

När vi kom fram var det alldeles lagom att gå ner och äta middag direkt. Då fick vi pulled pork med klyftpotatis och kokta grönsaker. Till förrätt var det tomat/vitlökssoppa och till dessert vit chokladcreme.

Vi satt kvar och pratade till klockan var framåt halv tio och sen gick vi upp och sov. Vi var trötta!!

Efter frukosten igår checkade vi ut och åkte till IKEA vid A6. De hade inte öppnat än men restaurangen var öppen så vi tog en kaffe medan vi väntade. På IKEA var vi kvar i TVÅ timmar!!
Liiite längre än jag hade trott men det var mest för att J ville passa på att titta. När vi var klara höll vi knappt på att komma in i bilen med allt som vi köpt!! J satt i baksätet och det såg bra trångt ut!

                               

Men alla var glad och nöjda, vädret var bra och trafiken flöt på bra så hemresan gick galant.

Och vad köpte jag då? Det tar jag vid några andra tillfällen för det är för mycket för att dra nu. På Gekås handlade jag hela 155 artiklar!! Så ni förstår att det tar lite tid?!

Nu kom sonen och flickvän hem så nu ska vi fika med äppelkaka och vaniljsås. Gott!!

                                                          Trevlig fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar