torsdag 14 maj 2015

Sommarens snyggaste baddräkter!



                                                                   Helloooo!

Idag har hela familjen varit lediga! Jag föreslog att vi skulle åka till Marieberg och äta lunch, välja ut en slips till sonens balkostym samt hämta ut en baddräkt som jag beställt på nätet. Och det gjorde vi. Det vill säga, sonen följde inte med eftersom han inte ville gå upp så tidigt. Hrmm. Tidigt??? Vi skulle äta LUNCH där, inte frukost!

Vi fick alltså åka ut utan honom eftersom vi andra är så morgonpigga. Först gick vi till Stadium för att hämta ut en baddräkt som jag beställt på nätet. Den såg rätt så lång ut så jag bestämde mig för att det nog var bäst att prova den, och tur var det. Det blev ett återköp på den. :( Den var fin och satt rätt så bra, men den var för urringad och gav inget stöd för bysten alls. Och man är ju inte tjugo längre...

Gillar det marina temat på baddräkter!


Kapp-Ahl


H&M (slutsåld :( )



De två nedersta är från HENRY LLOYD.

Får se om jag hittar nån annan baddräkt eller om det blir bikini i år igen? 

Efter Stadium gick jag in på Lagerhaus medan mannen och Isan satt utanför och vilade på en soffa. Skönt. 

Där inne köpte jag äntligen en förvaringskorg till baddrummet.

Så less på alla flaskor och leksaker som dräller över hela badkarskanten och ville helt enkelt bara samla ihop den på ett ställe.






Ordning och reda!

Wirekorg 79:-


Nya bordstabletter 10:- /styck



Duschcreme 59:- / styck eller 4 för 99:- Doftar heeelt ljuvligt!
Tyvärr tror jag att body lotion har utgått ur sortimentet. :(

När jag kom ut från Lagerhaus hade Isan träffat en dagiskompis som hon lekte tafatt med! De sprang runt, runt och skrek "du kan inte ta mig", hihi. Kul!

Vi åt kinabuffé på goda Chili och Wok och Isan tyckte att det var jättegott! Hon åt nudlar, ris, friterade räkor och kycklinglår. Yammi! Vet inget barn som är så glad i mat!


Mätta och belåtna åkte vi över till IKEA och lämnade tillbaka besticklådorna som jag köpte för några veckor sen. De passade ju inte!! Arggh. Det verkar omöjligt att hitta några lådor som passar perfekt?

Sen åkte vi hem! Man hinner inte uträtta mycket när Isan är med. Det är som att ha nån som ska utöva Parkour medan man försöker att ta sig någonstans. Det ska klättras över bänkar, petas i krukor, klängas, glidas, hoppas m.m. m.m. Förmodligen helt normalt när man är tre år.

När vi kom hem gick mannen ut med Isan så jag kunde plocka lite. Hon är mästare på att dra fram grejer. Men inte fullt lika bra på att lägga tillbaka saker. Det går i familjen.

Hon sa en sån rolig sak senare på kvällen: Vad blir jag när jag blir stor? Jag svarade att "först blir hon tjej, sen kvinna och tant. Och kanske mamma, mormor och farmor. Och om O får barn så blir du faster!" Då svarade hon: Jag vill inte bli faster, jag vill bli morfar! Tihi.

God kväll!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar