fredag 15 augusti 2014

Regnet det bara öser ner...

Hej, hej.

Idag var det inte lika muntert. Det började hyfsat i morse och vi gick glada i hågen till Baby loungen och la oss i solstolarna. Isan plaskade i babypoolen och vi satt och slappade. Sen gick vi ner till stranden en stund och då såg vi på långt håll att det regnade, men hos oss var det bara mulet. Vi åt lunch och gick till lekparken en stund och då började det droppa lite. Och när jag och Isabelle hade varit på toaletten så vräkte det ner när vi kom ut.

Då gick vi till snacksbuffén och tog en kopp kaffe och en glass, men nu har vi gått tillbaka till hotellrummet och sitter och kollar ut på regnet. Isabelle kollar på Bamse som visas på TV:n hela dagarna och jag läser senaste numret av TARA. Ganska mysigt faktiskt.

Vi ska gå ner och handla lite fredagsmys sen innan vi äter middag och sen blir det en lugn kväll på rummet. Väderprognosen säger att det ska regna ända till i morgon eftermiddag!!

Men efter regn kommer solsken. I morgon tänkte jag att vi kunde åka in till Alcudia för lite shopping, om det inte öser ner förstås. Det gäller ju att utnyttja dagarna rätt.

Ha en fin fredagskväll!


                               

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar