söndag 17 augusti 2014

Here comes the sun!

Ola!

Idag har det varit toppenväder! 34 grader varmt och en klarblå himmel.

                             

Vi sov ända till halv tio så vi fick väldigt bråttom till frukost och att paxa solstolar, men kors i taket, idag fick vi tag på två stycken. Inte för att man hinner ligga i dem men det är ändå bra att ha som någon slags uppsamlingsplats för badlakan, solcremer och gosedjur!

Igår tog vi en lååång promenad ända bort till början på Alcudia. Svårt att säga hur långt vi gick men vi promenerade i 45 minuter innan vi vände och gick tillbaka igen. Men det går ju ganska sakta att gå med sulkyn, och varje gång man kommer till en trottoar får man ju stanna och lyfta ner vagnen. Förstår inte varför de envisas med att ha 20 cm. höga trottoarer?

Jag kikade lite i affärerna som vi gick förbi, men handlade ingenting. Det finns ju ganska söta solklänningar och jumpsuits, men jag känner inte att jag måste köpa nåt sånt. Jag har ju klarat mig med de kläder jag hade med mig, hittills. Och hemma väntar höstsäsongen! Kanske jag kostar på mig några armband. Eller inte. Hehe. Jag har verkligen inte spenderarbyxorna på!

                                                         

Efter middagen gick vi till en spelhall så fick Isan åka lite olika grejer. Hon har nöjt sig med att sitta i dem, men igår åkte hon två flygplan och tyckte att det var jättekul!!! Jag körde motorcykel! Alltså en sån där med skärm framför. Kul!

Ikväll blir det samma upplägg. Middag och sen promenad till spelhallen. Finns inte så mycket annat att göra här. De har visserligen shower här varje kväll, men Isan har knappast ro att sitta still och titta på det.

Igår beställde jag förresten en Pina Colada. Det var den äckligaste drink jag någonsin smakat tror jag. Det smakade bara sprit! Som en riktig fulgrogg. Rom, massor av is och möjligen lite ananasjuice. Den var helt odrickbar.

Jag gick till en annan bar och beställde en där i stället, men han hade inte så många ingredienser men jag fick en kokoslikör med ananasjuice och den var helt OK. Drinkarna ingår ju i all inclusive så man kan ju prova hur många man vill, och är de inte goda är det ju bara att inte dricka upp dem.

Nu ska jag kolla om Isabelle har somnat. Hon stängde in sig i sovrummet med sina gosedjur och nu är det alldeles tyst där. Ha en skön söndagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar