måndag 25 augusti 2014

Noot noot!

God kväll!

Trött, trött och åter trött. Jobbhelgen gjord, och tidigt morgon i morse. Nu är det bara EN dag till ledighet!

I morgon ska jag med Isabelle till tandläkaren på morgonen. Hon har varit där en gång förut och då gick allt jättebra. Men det var då. När hon var liten och snäll. Nu är hon fortfarande liten, men inte lika snäll. :)

Hon sätter sig på tvären när det gäller det mesta nu för tiden  tycker jag, så det kan bli lite jobbigt i morgon. Jag har förberett henne att man måste vara snäll och göra som tandläkaren säger och om man uppför sig bra så får man en liten överraskning. Och så har vi försökt att borsta extra noggrant de senaste dagarna!

Jag frågade Isabelle vad hon skulle säga till tandläkaren om han/hon frågade om hon brukar borsta sina tänder och då svarade hon att hon ska säga: Noot noot!

Hehe. Hennes favorituttryck! Användes flitigt på Mallorcaresan till de anställda på restaurangen för övrigt.



                                               
Ganska användbart uttryck verkar det som. Passar lite när som helst. En gång när vi var på IKEA väntade hon tålmodigt på att en av de aktivitetstavlor för barn som finns utplacerade lite här och där skulle bli ledig. Det satt ett barn på varje sida. De grejade och grejade och aldrig blev det Isans tur. Till slut fick hon nog och sa med hög röst: Noot noot!

Det hjälpte dock inte.

Nu kollar vi på Morgan och Ola-Conny i Norge. Inte så roligt hittills. Och i morgon åker mannen till Norge!
Lite skönt faktiskt. Här ska rensas!! Ingen som vet vad jag rensar bort! Yey!

                                    

                                                                      Sov gott!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar