söndag 23 december 2012

Glossybox!

Igår hämtade jag ut mitt gratisex. av Glossybox som jag fick för att jag köpt Geishachoklad! Boxen kändes lyxig och fin, men innehållet var väl sådär...Vet inte om den var lite tråkig för att den var gratis, men den innehöll detta:

En creme för hårda hälar, minns inte märket men det var bra för mig i alla fall. Testade den igår kväll men det är väl för kort tid för att uttala sig om hur bra den är.

En färgad creme från ACO som gör att man får lite färg på en vinterglåmig hy. Tänkte ta med den till Florida för då kanske man får lite färg naturligt också. Gillar inte att vara brun i ansiktet annars. Tycker att jag ser smutsig ut! :)


Ett rouge från Glossybox i en rosa nyans som ska ge naturligt rosiga kinder.

Glossy Pink Blusher
Har inte testat än och vet inte om jag ska göra det eller om jag ska lägga ut den på Tradera. Ser inte ut att vara "min" färg riktigt. Dock har den fått väldigt bra betyg och många gillar den så jag kanske ska prova om den ser bättre ut på?

Look, You’ve Got Chocolate All Over Your Face
Anti-stress mask för ansiktet med chokladdoft! Verkar hur härligt som helst! Hinner inte lägga mask så ofta, men ska försöka nån dag här efter jul. Älskar ju choklad i alla former!

Sen var det med en nagelfil och två små prover med foundation från Max Factor, ni vet såna där som sitter fastklistrade i tidningar ibland. Kändes inte så lyxigt kanske, men hey, det var ju typ gratis! Köpte fyra Geisha som nu mannen har käkat upp och fick en Glossybox på köpet. Me like!

Tror inte att jag kommer att prenumerera på Glossybox i fortsättningen, men om det kommer nåt bra erbjudande kanske jag nappar?

Lådan var jättefin att spara och slå in egna paket i!


I morse vaknade Isan tidigt. Vid halv sex. Det är inte roligt. Nu har hon somnat här igen för hon var helt slut och ilsket som ett bi! Man märker tydligt när hennes energi är slut, för hon blir extremt busig och hittar på alla möjliga rackartyg och så blir hon helt vansinnig när man bannar henne!
Mamma älskar sitt ilskna bi!

Vi har i alla fall hunnit bada, tvätta och baka fröknäcken (som står i ugnen nu). Så lite har vi fått uträttat. Mannen sover fortfarande, grr...och sonen sitter i sitt rum framför datorn.
När Isan vaknar ska vi fara till Ica Maxi och köpa en julgran. Kanske kan fixa lite julstämning? Vi ska köpa en konstgran faktiskt. Där är jag nedröstad och jag tar det inte så allvarligt. Jag har haft riktig gran två gånger och man får ju dammsuga barr ända fram på våren. De gömmer sig överallt ju!

Vi har sett en fin konstkungsgran för 799:- på Ica och jag hoppas den finns kvar.

På eftermiddagen tänkte jag börja förbereda julbordet lite. Göra rödbetssallad lchf, och Creme Brulee. Ska testa ett recept som inte kräver vattenbad! Spännande! Receptet på det hittar ni här.

Nej, nu ska jag fixa frukost till sonen. Tjingeling!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar