tisdag 18 december 2012

Finfina foton!

Hej!

Hur har ni haft det idag då?
Vi har varit hemma och tagit det lugnt, men for iväg till fotografen och hämtade korten på Isan som var klara. De är såå fina!! Har bara sett ett kort än, det som vi gjorde förstoring av, så det ska bli kul att se resten sen. Han skulle mejla över dem till oss. Den bilden som vi förstorade såg vi direkt i kameran och det var det enda sättet om vi skulle hinna få dem innan jul.



Vi har skickat ett till farfar i Boden och så har jag slagit in de andra två till mormor och morfar, och till farmor. Nästa år blir det nog ingen fotografering för då har ju Isan börjat på dagis och då blir de ju fotograferade där.

Målaren kom punktligt i morse och nu är sonens rum äntligen färdig tapetserat! Nu ska vi "bara" ställa tillbaka allt och skruva upp alla grejer igen. Pust. Ena gardinfästet har målaren spacklat över (mitt fel) så nu måste nya hål borras. Dessvärre verkar det som att det går en balk precis där för det gååår inte att borra med vanlig borr. Får väl höra med svärmors man som vanligt, men det känns så tråkigt att inte klara sig själv!!

Har i alla fall hängt upp en gigantisk julstjärna i sonens rum för att få lite julstämning!


Den är så stor att den tar upp heeela fönstret!

Nu ska jag göra en kopp te och tända lite ljus. Det är så kallt!

Kommentar till gårdagens inlägg föresten. Det var inte den mallen vi hade varit på den hette Florida mall kom jag på sen. Jag visade mannen och han ville också åka dit. Börjar längta lite smått, men först ska vi njuta av jul och nyår!

Ha en mysig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar