onsdag 13 juli 2016

Smultron på strå.



                                                                         Hej!

Ännu en dag med halvdant väder. Mycket moln och en liten regndroppe då och då.

Igår var Isans bästa kompis här och lekte hela eftermiddagen. Det var ju skönt för då hade hon kul, men själv kan man ju inte göra så mycket mer än att se till dem.

Idag har vi varit och storhandlat. Tänkte göra det igår men då kom ju E så då blev det inte av. Kylen gapade tom så nu har vi fyllt upp den till bredden igen!


Men det är mest färskvaror så det är säkert tomt igen om några dagar. Äggen hade svärmor med sig från Stjerneholms slott i måndags.

Lunchen blev en snabb variant av pasta med kycklingsås. Jag fräste kycklingfilé och hällde på grädde, soltorkade tomater (puré) och lite, lite sambal, en hönsbuljongtärning och spädde med vatten till en lagom konsistens. Till det åt vi pasta tricolore. Enkelt och gott.



Efter lunchen gick jag och Isan till skogen för att få lite motion, hehe. Man kan ju inte kalla det att motionera när man går med henne precis! Snarare att vara ute och spankulera kanske?  För det första går det ju sakta, sakta. För det andra så ska det tittas på både det ena och det andra. Men, men, det är ju bättre än att sitta på rumpan i soffan.

Vi hittade smultron också! Och några hallon. I brist på något att plocka i så trädde vi upp dem på strå. Även hallonen. :)



I morgon ska vi åka till Astrid Lindgrens värld. Vi har aldrig varit där så det ska bli kul. Vet inte vad man har att vänta sig? Vi tänkte åka över dagen så vi ska gå upp tidigt tänkte vi. Jag ska göra frukost att ta med så stannar vi efter vägen nånstans och fikar. Mysigt!

Ha en fin kväll!






                                                  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar