måndag 6 juni 2016

Årets första dopp!




                                                                      Hej, hej!

Idag har vi varit i Hjälmarbaden och badat. Eller vi och vi. Isan badade och jag satt på bryggan och tittade på. Det var ju inte jättevarmt i luften utan det låg väl mellan 18-20 grader så det var ju inte direkt nödvändigt att svalka av sig. Isan badade dock i två timmar innan hon tyckte att det var OK att åka hem. Då var hon genomkyld och det tog en bra stund innan hon fick värmen tillbaka. Brr...

Men hon var inte ensam om att bada, det var både stora och små i vattnet även om det mest var de små som var i längst.

Det var mycket finare i Hjälmarbaden än vad jag mindes. Sist vi var där var nog ca. 10 år sen när sonen var liten och då var vi inte imponerade. Nu kändes det rätt så fräscht faktiskt. Och så fanns det toaletter såg vi när vi var på väg tillbaka till bilen.

Jag tog tid på hur lång tid det tog att åka och det gick på knappt en kvart. Alldeles lagom när vädret kanske inte är det bästa eller kanske efter jobbet när man bara har en liten stund.

                          

Nu är det slut på långledigheten och jobb i två dagar innan jag är ledig igen. I morgon är lillfisens födelsedag som vi ska fira på morgonen.

Har köpt Frostlego som hon kan greja med nån dag när vi har tid. Det värsta är väl att hon förmodligen kommer vilja börja med det på en gång. :)

                             

                    

                                  

                                                                  Det ser kul ut!!

                                                   Nu är det hopp i säng som gäller!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar