torsdag 4 juni 2015

Vad är väl en bal på slottet???



                            Jo, det är Internationella Engelska skolans avslutningsmiddag!

Det var ett gäng stiliga killar och toksnygga tjejer som samlades framför slottet för mingel och fotografering. Jag cyklade upp en sväng efter jobbet för att kolla in sonen och hans klasskamrater. Det var sååå mycket folk! Första sommarkvällen och Marknadsafton på stan. Knökat med folk på uteserveringarna. Härligt!! Nu känns det som att sommaren är på gång!!

I morgon blir det dock en tidig morgon både för oss och killarna som övernattar hos en av gossarna. De ska träffas klockan åtta och spela paintball och jag har lovat att skjutsa dem eftersom jag är ledig. Sen ska de hämtas efter tre timmar igen. Efter att de har duschat och bytt om ska de på skolresa över helgen. Fullt upp med andra ord. Men snart hägrar sommarlovet!

Jag är ledig fredag, lördag, söndag. Så skönt! Vi är lite lagom uppbokade med lunch på lördag med min familj. Vi ska äta mat på Mogetorps Wärdshus eftersom mamma och pappa firar guldbröllop!!

              

På söndag fyller Isabelle fyra år så då blir det kalas på eftermiddagen. Måste slå in paket kom jag just på. :) Kommer knappt ihåg vad jag köpt eftersom jag handlade allt på Gekås när vi var där i April. Det blir bara lite smågrejer eftersom man knappt kommer in på hennes rum pga alla leksaker.

Bäst att passa på nu när lillfisen har somnat!  Ha en fin kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar