söndag 6 juli 2014

Kattsemester.

Godkväll!

Vem var det påstod att det skulle regna idag? Den personen skulle jag vilja ge en riktig åthutning!! Tack vare hot om regnskurar vågade vi aldrig ge oss iväg till något bad, och nu har vi gått och flämtat här i värmen hela dagen. Bah!

Jag ska aldrig lita på väderprognoserna igen.

Istället för bad har vi varit i lekparken och på altanen. Det har inte gått någon nöd på oss direkt. Vi har också skjutsat ut katten till B där han ska vara medan vi är i Norrbotten. Han var dock inte så sugen på att åka bil för när jag stoppat in allt i bilen och tagit fram hans transportbur så var han puts väck.

Vi letade i klädkammaren, badrummen, sovrummen, under sängarna, under sofforna, ute i trapphuset och ute på altanen. Inte ett spår! Jag var tvungen att ringa B och säga att vi skulle bli försenade.

När jag och Isan för andra gången gick ut i trapphuset och tog hissen längst upp för att gå ner för trapporna och kolla efter kisse, så ropade mannen att katten kommit fram! Han hade gömt sig under sängen och när han hörde ytterdörren stängas så trodde han att kusten var klar! Lömsk katt.

Resan gick dock bra trots protester och när vi var framme var han vid gott mod. Han verkade till och med glad och som att han kände igen sig? Skumt. Det är två år sen han var där senast. Kan det vara möjligt?

Han verkar dessutom känna igen deras hund som han stortrivs med. Och det är ömsesidigt. De kelar och trycker sig mot varandra som ett par gamla, goda vänner. Sötisar. Lovar att han kommer att sova hos B i dubbelsängen i natt också. Det gjorde han sist han var där.

                        

I morgon kommer sonen hem! Wihoo! Han har varit på Ölande med en kompis och hans familj. Och i morgon är det hans 15-års dag!! Jag ska fixa ordning en mysig frukost tills han kommer hem. Har köpt något som jag tror han kommer gilla!

Nu - läggdags! Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar