söndag 15 juni 2014

Sista arbetsdagen!

Godmorgon!

Ahh, sovmorgon! Fick sova ända till halv åtta, endast för att Isan kom i säng sent igår kväll. Vi hade gäster och då är det svårt att koppla av!

Fläskfilén som jag bjöd på var jättegod! Kommer absolut att spara receptet och använda igen! Kanske på sonens student (om fyra år). Gäller att ha framförhållning!

Jag fick en supervacker brudorkidé av svärfar med fru. Nu SKA jag lyckas hålla den vid liv! Det har aldrig hänt förut. Det brukar sluta med att blommorna ramlar av och kvar står två pinnar. Och alla säger att det inte går att misslyckas med orkikéer! Hmpf.


                               

Katten passade på att rymma när det var så mycket folk och rörelse. När klockan var 22 hade han fortfarande inte kommit in så då gick vi ut och skakade på hans matskål, och då fick jag se honom på andra sidan vägen! Han var superglad och kom joggande med svansen rakt upp. Och så sprang han rätt in och åt!

I natt har han legat i fotänden hela natten och sovit. Det brukar han i och för sig göra annars också, men det kändes som han tyckte att det var extra mysigt att vara inne.

Nu ska vi äta frukost och sen är det dags att cykla till jobbet. Sista dagen idag, sen SEMESTER!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar