tisdag 16 juli 2013

Månadens tråkigaste dag???

Hej, hej!

Andra semesterdagen och vi har inte gjort någonting alls än! Det är jättefint väder, men blåsigt??? Har inte varit utanför dörren än, så det kanske ÄR skönt? Är nog lite smådeppig kanske?

Igår var vi en sväng till mormor och morfar och idag ska vi åka till farmor som ställt upp sin husvagn på Gustavsvik. Vi ska dock inte bada utan endast leka i parken. Tänkte kanske åka till något bad i morgon.

                            

 Jag har månadens kanske tråkigaste dag om ni förstår vad jag menar? Har ingen lust att gå på ett offentligt bad då. Dessutom har jag två gigantiska finnar på hakan som måste döljas! Har suttit och googlat lite på vad man ska göra åt såna här enorma acneutbrott, men har inte hittat något jättebra tips. Förra månaden fick jag en jätte brevid näsan också! Inte kul att sitta i kassan såna dagar. Jag vet, det låter helt sjukt att klaga över en sån sak, det kunde vara värre. Men det ÄR faktiskt ganska jobbigt!

Jag har hittat ett nytt märke, för mig i alla fall, som heter Peter Thomas Roth och ska vara super. Det går att beställa i Sverige men det är säkert mycket billigare i USA.

          

 Apropå USA så velar och vacklar jag fram och tillbaka om vi ska åka till USA i vinter? Resan är ju så fruktansvärt jobbig och nu när Isan är i den här åldern kan det bli extremt mycket jobbigare. Orkar hon sitta still så länge? Kommer hon att springa iväg från oss hela tiden så man bara får jaga och jaga? Kommer man att få gå i några affärer över huvud taget? Många svåra frågor. Vi kanske måste skjuta på resan några år tills hon är så stor att hon förstår varför vi utsätter henne för detta? Dessutom blir det nog roligare för henne också om hon är större.

            

                          Jag kommer nog hinna grubbla på detta en miljon gånger till ungefär.

Nu ska jag ta mig i kragen och gå ut på altanen och vattna blommorna! Vi hörs!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar