måndag 4 april 2016

Lunch och promenad!



                                                                 Hallå hej!

Idag är vi lediga. Har jobbat torsdag till söndag så det behövdes. Tvättkorgen svämmade över, trots att mannen gjort något försök till att tvätta under helgen. Förutom att tvättmaskinen och diskmaskinen har gått för fullt har vi varit och ätit lunch och handlat lite mat.

Vi åkte bort till Rosängen som ligger alldeles i närheten av där vi bor och åt Pankopanerad sej med potatismos och remouladsås. Gott! Det finns även ett kafé och en gårdsbutik samt en liten second handbutik där. Utanför restaurangfönstret gick det hästar och betade. Mysigt. :)

                                        

Efter maten tog vi en promenad upp till Sommarro och tittade lite. Min bror och hans fru vigdes ju där tidigt i höstas men mannen var i Norge och jobbade då och kunde inte vara med på bröllopet. Det är väldigt vackert där med fina omgivningar. Nu var ju inte vädret på topp utan det var rätt grått ute, men jag kan tänka mig att när solen lyser så är det magiskt! Särskilt nu när vitsipporna är på väg att slå ut. Om det blir bra väder i helgen kanske vi åker dit och promenerar.

                                                

Igår promenerade jag till jobbet fram och tillbaka. Stolt!! Första gången för i år, men absolut inte sista. Ska ta fram cykeln också. Finns snart inga ursäkter längre. Skulle vara spöregn då?

Det gäller bara att klä sig rätt förstås. Jag bytte faktiskt om till träningsleggings och en fleecetröja. Det måste ju vara bekvämt! Just nu lämnar Ellos 20% rabatt på alla sportkläder och skor från Adidas Sport Performance om man behöver uppdatera sina sportkläder lite inför vår och sommar. Använd koden 335448 för att utnyttja rabatten. Gäller ej på Adidas Originals.

Nu ska jag klura lite på vad vi ska äta till middag ikväll. Funderar på hemgjorda hamburgare? Har så goda hamburgerbröd från Willys, Brioche från Garant. Såå goda!! Köper inga andra längre. Såg också att köttbullar från Garant fick bäst i test på Plus så vi provade dem och de var också superbra!


                                         Det blir dagens tips från mig! Ha en fin kväll!


                          

                           Blogginlägget innehåller lånade bilder samt sponsrade reklaminlägg.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar