lördag 9 april 2016

Loppislördag!



                                                                        Hej, svejs!

"Ledig" lördag. Vi sov rätt så länge, till halv nio men sen for vi upp i en hast och åt lite frukost och åkte till Hallsberg för att gå på Uffes lada! Vi kom dit strax före halv elva och då var det massor med folk där inne och trängdes. Vi hittade nästan ingenting. Isan köpt en Tiara till sina dockor och så köpte jag ett par svarta leggings med skinndetaljer till henne för en tjuga. Det var allt. Det är ju så olika med loppisar, ibland fyndar man och ibland hittar man inget.

Eller förresten, jag köpte två nya matskålar till kisse!! Svarta i porslin som det står "meow" på. Breda så inte morrhåren slår i! Två för 20:- FYND!! Kostar 79:- i butik!

                                  


På hemvägen hittade vi en "ny" affär som vi inte har sett förut: Lilla Livs garderob i Kumla. En fin liten second hand butik som säljer barnkläder och barnartiklar på kommisson. Fina, moderna grejer för bra priser! Jag köpte tre klänningar, två toppar och ett par byxor för 215:-!!

                                                         

Efter klädfynd åkte vi till KAVAT fabriksförsäljning och kollade lite, men det blev inget köp där. Isan träffade en "kompis" som hon sprang runt och lekte med. Hon är en social typ, hon.

När vi kom hem var jag helt slut och Isan med. Nu ligger hon nerbäddad i soffan och kollar på barnprogram och näsan den rinner...

Sonen och flickvän är här i kväll. Ska göra köttfärsbiffar lindat med bacon och så resterna av potatisgratängen från igår till middag. Och så vitlöksbaguetter förstås!

                                 Nu vill lillfisen ha min uppmärksamhet! Vi seees!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar