fredag 22 april 2016

Weekend i Stockholm!




                                                               God morgon!

Ledig idag, eller rättare sagt SEMESTER!!! YEY! Dags att fira mannens fyrtioårsdag med en myshelg på tumanhand. Vi åker till Stockholm i eftermiddag och sover på hotell två nätter och bara är.

Tyvärr är Isan krasslig och jag var hemma med henne igår eftersom hon hade feber, men farmor kommer hit så det ska nog gå bra. Hon har ingen feber nu utan hostar bara lite.

Det är första gången vi lämnar henne två nätter så det kommer att kännas jättekonstigt. Förut har hon sovit hos mina föräldrar en natt nån gång men då är det mest för att jag har jobbat.

När vi talade om att vi skulle åka så tog hon det bra och började rada upp grejer som hon och farmor ska göra när vi är borta, men igår blev hon ledsen och sa att hon ville följa med oss. Det var nästan så att vi gav med oss :) men vi vet att det inte blir samma sak då. Och hon kommer att få det jättebra med farmor.

På ditvägen tänkte vi stanna på Stockholm outlet en liten stund och på hemvägen tänkte vi ta Mall of Scandinavia. Det ska ju bli sämst väder hela helgen så det blir nog till att hålla sig inomhus mest. Det tänkte vi inte när vi bokade - slutet på april, då ska vi gå i vårsolen och ha det skönt. Jo, pyttsan! 6 grader och växlande molnighet. Brrr...Det får bli vinterjacka ett tag till.

                                            

                                                   

                                                 

                                                 

                                                 

                                                  

                                                  

                                                   

                                               

Ja, så kommer våran helg se ut. Lite spring i affärer men mest avkoppling på hotellet. Kanske tar med mig träningskläder och gör mannen sällskap i gymet också?

Nu ska jag fixa lite så det blir fint här till farmor kommer. Ha en fin dag!














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar