söndag 30 mars 2014

Vårpromenad!

Hallå där!

Sicken skön helg det har varit!

Igår gick jag och Isan upp tidigt och tog en promenad med vagnen för att uträtta några ärenden. Solen sken och himlen var klarblå! Lovely! Vi gick till Coop och handlade lite smått och så gick vi in på den nya loppisen som öppnat brevid, men vi hittade ingenting. Lika bra det, eftersom vi inte behöver något alls, egentligen.

Sen gick vi till Statoil och hämtade paket från H&M med ännu fler trosor till Isan. Tyvärr visar hon inget som helst intresse för att gå på pottan är, så det får väl vänta ett tag till. Hon har ju kissat på pottan nån gång men hon föredrar att ha blöja på sig. Och det är ju såklart bekvämt även för oss med, men hon måste ju bli torr någon gång. Det är väl bara att kämpa på?!

På eftermiddagen röjde vi lite på altanen. Tog ner ljusslingan, slängde bort förra årets vaxdukar som har legat kvar hela året för att ge lite skydd till borden. De var inte allt för fräscha kan jag säga!

Jag skulle gärna vilja ha nya möbler, men det får också vänta. De vi har duger fint för de få gånger vi sitter där ute. Det brukar bara bli några gånger per år.

OK, nu meddelade Isan mig att det är dags för blöjbyte! Med både 1:an och 2:an tydligen...Vi hörs!

                              

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar