måndag 7 april 2014

Bytardag och festishållare.

Godmorgon!

Ny vecka som börjar med VAB. Tråkigt. Isan har en fruktansvärd hosta plus att näsan rinner så idag är vi hemma från jobb och dagis. Har försökt att få i henne lite honungsvatten men det funkar sådär...


                                                         
Nu sitter hon och kollar på Peppa Pig och dricker päronMER. Bra att få i sig vätska i alla fall. Jag har jobbat heeela veckan och hela helgen. Eller hela veckan var det väl inte, var ledig i fredags, men sexdagarsvecka känns. Och i torsdags fick jag komma in tidigare eftersom mina kollegor var sjuka/vabbade.

Det blev lite stressigt eftersom jag hade en tid hos optikern på förmiddagen, men det gick. Jag skjutsade Isan till mina föräldrar, åkte till optikern, hämtade Isan, stannade på McD, åkte hem, åt, skjutsade Isan till dagis och så till jobbet. Var där strax före tolv. Puh!

Hade tänkt kolla efter nya glasögonbågar, men det hann jag förstås inte. Det får bli en annan gång. Vet dock inte när...Tiden räcker liksom aldrig riktigt till.

I lördags var jag på bytesdag lite hastigt innan jobbet började. Det är alltid kaos på de där bytesdagarna så det får man vara beredd på. Men har man tur kan man faktiskt hitta lite fint.

Jag köpte fyra kjolar, en klänning, en pyjamas (från NoaNoa) som var jättefin, och fyra par skor för totalt 175:- Billigt!

Hade jag haft lite mer tid så hade jag nog hittat mer, men jag var ju tvungen att åka till jobbet tyvärr.

Kjolarna kostade 5:- styck!! Hur billigt är inte det? Och de duger finfint till dagis i sommar. Så himla nöjd!

                                                   


Här hos oss öser regnet ner. Får se om det lättar på eftermiddagen, då kanske vi kan ta en promenad till det nya Coop som öppnat här. Om Isan orkar förstås. Annars blir det till att vara inne!

Och apropå MER/Festis, VAR får man tag på en hållare som gör att hälften INTE åker ur när barnet ska dricka den? Jag har sett att det finns att köpa på nätet för 99:- men det tycker jag är lite dyrt. :)
Jag har för mig att jag har sett såna där hållare i butik som man får när man köper Festis så det måste jag hålla utkik efter.

Nej, nu ska jag försöka göra någon nytta när jag fick en "ledig" dag hemma. Har redan en tvätt i maskinen men ska passa på att byta sängkläder också. Må så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar