måndag 7 april 2014

Invigning av Coop!

Gokväll!

En liten stund för sig själv hör inte till vanligheten nu för tiden, men nu har jag det! Mannen är och tränar, sonen likaså, och dottern har somnat för natten.

Vi tog en promenad till nya Coop som har öppnat en bit ifrån där vi bor, och det var förvånansvärt långt att gå! Det tog ca 25 minuter enkel väg, så det är väl kanske 2½ km. då? Jag går ju inte överdrivet snabbt, men jag släpar mig ju inte direkt framåt heller. På ditvägen gick vi genom bostadsområden, men på hemvägen gick jag raka spåret över gärdena. På en väg alltså. Inte PÅ gärdet. Men det tog ändå 25 minuter.

                                                       

Isan somnade ungefär halvvägs dit och så vaknade hon när vi kom in på Coop, så det blev inte mer än 10 minuters tupplur. Nåväl, bättre än inget.

Nya Coop var mycket större än jag hade föreställt mig. Det kändes luftigt och rymligt, men ändå lite mörkt på nåt sätt. Golvet var ganska mörkt tror jag. De hade en stooor delikatessdisk nästan precis när man kom in, och så frukt och grönt.

Vi var där för att köpa kvällsmat så vi skulle inte storhandla precis. Det går dessutom inte med det lilla utrymme för kassar som är på nya vagnen. Vi köpte lite frukt och grönt, köttfärs och gräddfil och sen gick vi hem igen.

När vi kom hem gjorde vi en fruktsallad, helt basic, med apelsin, äpple och banan. Jag strödde dessutom lite hackade hasselnötter över. Smaskigt! Isan måste alltid stå och provsmaka medan jag lagar något. Spelar ingen roll vad det än är, så ska det smakas under tiden. Gränsen drar jag vid rå kyckling.


                                           
Till middag åt vi Tacos tillsammans med sonen och hans kompis som kom hem från skolan och skulle iväg på träning. Tycker det är mysigt när vi kan äta tillsammans för det händer inte alltför ofta. De veckor han bor hos oss jobbar jag kväll varje dag. Trist. Å andra sidan äter vi frukost tillsammans varje morgon i godan ro, eftersom jag har "sovmorgon" då.

Ikväll börjar nya avsnitt av Ullared! Yippie!! Höga krav?? Inte jag, inte. Nu ska jag göra lite te med honung i, känner att halsen är i olag.

                                     

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar