söndag 16 mars 2014

Stress, stress, stress (och förkylning) på Gekås!

Gokväll!

"Äntligen hemma" då. Det blev en "snabbis" på Gekås. Ganska precis fyra timmar totalt, med lunch. Vi var framme strax före halv tio och åkte runt halv två. Då var jag superstressad eftersom jag tyckte att jag inte hade hunnit med nånting! Men det hade jag ju förstås, men inte mer än hälften kanske. Vad är det som tar sån tid?

Vi började vid hygien och där var vi inte länge. Jag köpte en concealer från Maybelline, fit me nr. 10. för 69:- Jag köpte en i USA förra året så den har räckt i över ett år! Men nu börjar den ta slut.

                         
Jag köpte även rengöring, ansiktsvatten, nattcreme och ögongel från Yvonne Ryding. Jag har inte testat dessa förut så det ska bli intressant. För rengöringen gav jag 69:- och för cremen 129:- Butikspris är 99:- resp. 199:-




Jag köpte även arganolja till håret från Proffs (39:90) och två stylingprodukter för lockigt hår. Minns ej märket, men dock priset: 4:98:-!!!

Håroljan har jag testat förut och jag tycker att den funkar jättebra, plus att flaskan är liten och nätt. Och i plast. Kanske inte den snyggaste flaskan men jag gillar till exempel inte Lóreals flaskor som är i glas?! Vad händer om man tappar en sån i handfatet eller på golvet? Jag har redan förstört ett handfat med en parfymflaska en gång, och det vill jag inte göra om.

Efter finkem. gick vi vidare ner mot herravdelningen och sen upp till barn. Jag handlade en hel del till Isan där. Leggings, toppar, strumpbyxor, trosor, en jacka, mössor och vantar. Och hårspännen förstås. Var tar alla hårspännen vägen egentligen??

Köpte en vårjacka som jag tyckte var supersöt med en söt virkad mössa till. Jackan kostade 179:-

                            b2ap3_thumbnail_jacka3_feb14_20140303-103030_1.jpg

Bilden är lånad från Gekås hemsida:http://www.gekas.se/blogg?limitstart=30

Efter det åt vi lunch och sen gick vi ner till hemtextilen och kollade efter gardiner, men det fanns ingenting som vi tyckte om tyvärr. Samma sak med prydnadskuddar. Får kolla nån annanstans efter det. Köpte i alla fall två nya lampskärmar till fönsterlamporna i vardagsrummet som jag tror blir bra. Sen gick vi bara snabbt över livs där vi köpte två burkar hjortronsylt!! Så himla gott till våfflor med vispgrädde!!

                                                           

                                                                      29:90:-

Just det. Glömde DAM avdelningen! Hann inte kolla på NÅGOT åt mig själv, förutom strumpor och trosor. Köpte ca 30-35 par strumpor och kanske 15-20 par trosor. Jag sliter strumpor nåt enormt på jobbet eftersom jag har truckskor med stålhätta som nöter fram på tårna. Och så tumlar vi ju alla underkläder och det sliter ju också.

Jag hade tänkt kolla efter några snygga Pleasekopior, nån söt tunika och kanske en pälsväst, men det blev inget av det. Både ögon och näsa rann på Isan så vi fick ge oss lite tidigare än vi tänkt oss.


                                                   
Hihi, jag kom på att jag glömde LEKSAKS avdelningen också! Där köpte vi pussel, prinsesskrona, badring, hink+spade, pysselbok, ehh... har jag glömt nåt??? Det mesta ska hon få när hon fyller år i juni, men nåt pussel kan vara bra att ta fram en regnig dag.

Totalt slutade notan på knappt 4000:- så det var kanske bra att vi var tvungna att åka hem! MEN! Jag känner att det var massor som jag missade så jag kanske kan ta med mig mamma dit till hösten?

Vi skulle ha kollat på bestick till exempel. Det glömde vi bort totalt. Men vi överlever nog ändå.

Nej, nu ska jag krypa till kojs. Trots trevligt hotell så sov vi inget vidare. Isan vaknade och ville sova hos oss, grannarna hade förfest och sängen var stenhård. Borta bra, men hemma bäst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar