torsdag 3 november 2016

Kyliga höstdagar.




                                                                      Hej, svejs!

Då var vi inne i november och det har kommit lite snöflingor till min förfäran men till Isabelles förtjusning. :)

Som tur är har det inte lagt sig trots denna extrema (!) kyla!! Fryser!!!

Nu har vi jobbat (dagis är Isans jobb) två dagar och har en dag kvar till HELG!! Det ska bli så skönt att vara ledig ett par dagar och att få sova ut! Väckte Isabelle strax efter 6-tiden i morse och då tyckte hon att det var en kort natt. Och det kan man ju hålla med om. Det är ju betydligt skönare att få sova tills man vaknar av sig själv!

Härom dan bokade jag en liten semestertripp som vi ska göra i början på december. Vi brukar ta en  sväng till Gekås på höstkanten mest för att göra nåt kul. Förra året och året innan har vi stannat i Linköping och övernattat på ett supermysigt hotell och sen åkt till Ullared över dagen och sen tillbaka till Linköping och sovit över en gång till. I år åker vi direkt ner till Ullared och sover där på deras hotell. Då får man ju TVÅ dagar (eller halvdagar) på GEKÅS! :)

Just nu har de ett torsdagserbjudande där rum, frukostbuffé samt en tvårättersmiddag ingår. Det kostar endast 610:-/pers. Det tycker jag var ett bra erbjudande?! Här kan ni läsa mer om det!





Funderar så smått på att börja lite med julfixandet i helgen. Göra lite julgodis kanske? Knäck har jag inte gjort på flera år (!). Isabelle vet inte ens vad det är. :( Sen tänkte jag göra SnöbollarMozartkulor, Lussekatter och Pepparkakor. Samt mammas julbröd. Mums!

Dags att snusa!



                                           

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar