tisdag 24 maj 2016

Sommartider, hej hej!



                                                                      Hello!

Vilket väder det har varit idag! Isan och jag gick till lekparken här bredvid strax efter tolv och gick inte in igen förrän vid tre. Då hade vi i stort sett bara suttit på en filt, duschat och lekt. Mest duschat. Det finns en sån där dusch där man drar i ett snöre och så kommer det iskallt vatten. Isan älskade den!

Och det var inte så dumt att svalka av sig i, även om jag stack in en fot eller hand i taget. Isan däremot sprang rakt igenom den så hela hon var blöt.

På eftermiddagen kom sonens flickvän hit och jag lagade en fiskgryta till middag. Torskfilé, med creme fraiche gourmet med saffran och tomat. Jag stekte upp lite wokgrönsaker som jag hittade i frysen, halverade körsbärstomater och hade, i samt en fiskbuljong tärning. Till det åt vi ris. Mums!
                             

                                       

Strax efter fem kom Isans nya kompisar hem. Två jämnåriga tjejer som är ganska nyinflyttade som hon leker jättebra med. Men de vill ju aldrig sluta!!?? Vid halv åtta fick jag be dem gå hem eftersom Isan skulle bada och sen sova. Och efter att Isan badat somnade hon som en stock.

Funderar på att åka ut till Marieberg i morgon. Det ska bli regn så det passar bra. Tänkte kolla efter nåt kul till Isans kalas!

                                                  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar