lördag 6 februari 2016

Myslördag med bio!



                                                              God kväll lördag!

Nu är lillfisen äntligen på bättringsvägen! Eller till och med nästan frisk skulle jag vilja säga! Det är såå stor skillnad. Hon har varit pigg som en lärka under dagen även om maten inte smakat som den brukar och så blev hon trött tidigt på kvällen (sover redan).

Vi har faktiskt varit på bio idag. Perfekt grej att göra när man inte orkar göra så mycket annat. Vi såg "Den gode dinosaurien" och den var helt OK. Inte jättebra, men lite sorglig och lite läskig och så.                                                                
                                                                   Helt klart sevärd.

                             

Innan vi gick på bio åkte vi till Erikshjälpen och lämnade några kassar med lite grejer som vi rensat ut. Sonen vill göra om på sitt rum och har tagit bort alla Kalle Anka pocketar och Pokemonfilmer och andra lite barnsliga saker.

Han ska få ett större skrivbord och så ska vi försöka att få bort ett av skåpen som står på golvet och tar upp golvyta. Han har världens bästa vägghyllor, men de vill han inte ha kvar??!! De är som gjorda för alla hans Playstation spel. Han påstår att det går lika bra att ha dem i en låda?

Vi ska även byta färgtema i rummet. Nu har han vit bas med blå detaljer som matta och gardiner. Nu blir det svart/vitt. Det kommer bli fint!

Isan ska också få en liten, liten makeover i sitt rum. Hon har ju varit flitig med kritorna och målat på sina väggar, samt dragit sönder tapeterna i skarvarna. Det gjorde hon när hon var liten och stod i spjälsängen så det var ett tag sen. Sen fick hon några väggdekorationer av sin farmor som hon tagit av och på så det är små fula märken från det också. :(

Nu tänker jag köpa EN rulle av någon fin tapet och sätta över det fula området. Det kommer bli tre våder alltså, så drygt 1½ meter. Jag tror det blir bra!

                         
                       
                            Den här gillar Isan, Sugar tree från Majvillan! Får se om det blir den?

          Ska ni kolla på Mello ikväll? Jag gör nog det. Finns inte så många alternativ tror jag?

                                Nu ska jag gå in på Ellos och shoppa grejer till sonens rum!



                       


                                                 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar