onsdag 1 mars 2017

Ta bort ytliga blodkärl med laser.






                                                                       Hello!

Ledig idag igen och oh, så skönt det har varit! Isan och jag har bara varit hemma och skrotat. Delvis för att hon är lite hostig och delvis för att vi inte hade några ärenden idag. 😊

Igår var jag ju och tog bort några röda blodkärl på och runt näsan. Jag verkar ha en väldigt känslig hy och får lätt röda märken (ärr) efter finnar och så då dessa blodkärl. Det är andra gången jag tar bort röda blodkärl, men den här gången tycker jag inte att jag fick riktigt samma fina resultat. Men det kanske tar nån dag innan det syns helt?

Jag gjorde det på samma salong som sist och med laser. Man får först sminka av området som ska behandlas och så får man ta på ett par skyddsglasögon. Sen sticker det till lite i de blodkärl som ska försvinna och det luktar lite bränt. Det gör inte särskilt ont tycker jag. Som om man tänder ett tomtebloss och får ett litet stänk på sig, ni vet.

Det tar max 10 minuter för hela proceduren så det är snabbt överstökat. Dock blev jag knallröd efteråt så man vill bara hem innan någon ser en!

Hon som gjorde det tyckte att jag skulle köra några peelingkurer hos henne och så ville hon att jag skulle köpa en hudvårdsserie som hon sålde där. Den heter ZO Medical och skulle vara väääldigt bra och ge fina resultat. Jag tyckte dock att den var väääldigt dyr!

                          Jag kan tyvärr inte tänka mig att ge över 1300:- för en ögoncreme.


Hydrafirm
Ljusar upp och reparerar ögonpartiet.
Speciellt formulerad för att sudda ut tecken på åldrande runt det känsliga ögonområdet. Ger omedelbart en fastare hud samtidigt som den dämpar mörka ringar och påsar runt ögonen.
  • Retinol och biomimetiska proteiner har en uppstramande effekt och tar bort framtoningen av fina linjer och rynkor
  • Ökar cirkulationen runt ögonen och reducerar tecken på svullna ögon
  • Stamceller från växter är kraftfulla antioxidanter som skyddar mot fria radikaler
1 335:-


Jag kommer fortsätta med Exuviance eftersom jag tycker att den serien är bra och rekommenderas av hudterapeuter. Minns ni att jag fyndade några hudkrämer på Coop i vintras? De var inte bra. Har använt nattkrämen några kvällar nu, men den luktar skunk för det första och så rullar den liksom av huden. Urrk. Det måste ha varit nåt gammalt som de har haft stående på lagret eller så. Här kan ni läsa det inlägget om ni vill.

Men idag fick jag något nytt och fräscht med posten! Jag nappade på ett erbjudande på Dagens deal för ett tag sen och nu kom de premierna!


Shampo och balsam från Maria Nila samt en borste mot tovor. 

Vi har redan en sån borste och jag tycker den är riktigt bra. Jag har inte provat några produkter från Maria Nila så det ska bli intressant. De doftar gott i alla fall! 😊

Idag firar jag och mannen 14:årig förlovningsdag! Yay!

Vi har dock inte firat alls för mannen har varit borta hela dagen. 😐


I morgon väntar ännu en jobbdag och så kan jag se fram emot att jobba helg! 

Nästa vecka ska vi göra nåt kul, men det berättar jag senare. Ska umgås lite med mannen som kommit hem nu. ❤





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar