torsdag 16 mars 2017

Presenter till barnkalas!





                                                                    God kväll!

Idag har vi varit lediga och haft det lugnt och skönt. Efter dusch och bad packade vi oss in i bilen tillsammans med sonens gamla skrivstol och gav oss av mot sopstationen. Köpte ju en ny stol för drygt tre veckor sen (!) och nu hade den äntligen kommit!

Efter att gamla stolen var kastad på tippen åkte vi vidare till Mariebergs köpcentrum. Största anledningen var för att köpa presenter till tre (3) kalas som Isan ska på de närmaste helgerna. Det är tre små tjejer som fyller 5 respektive 6 år och för att göra det så enkelt som möjligt så köpte jag liknande grejer till alla tre, halsband och hårspännen/snoddar från H&M.




                                                Små eleganta paket förberedda för kalas!

Vi åt lunch på Chili & Wok (som vanligt, bästa "kinabuffén") men sonen kände sig tyvärr inte riktigt kry än, så han kunde nog inte riktig njuta ordentligt av maten.  😓

Köpte några nya leggings till Isan som har dragit iväg på längden och lite pyssel på TGR och sen åkte vi till MIO för att hämta nya stolen. Nu återstår det bara att skruva ihop den, men det vill sonen göra själv!


Bild från MIO.

Nu kör jag ett tråkigt jobbpass med fyra kvällar på raken. Eller alla fall till stängning. Vi stänger ju fem på helgerna, men efter att vi har räknat kassorna och låst så är det ju kväll!

Ha en trevlig helg!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar