lördag 26 december 2015

...och God fortsättning!



                                                                 God kväll!

Annandag jul och jobbdag. Idag har det inte varit en kotte på jobbet. A och U har plockat undan julgodiset och tagit fram läsk och chips inför nyår. Jag har plockat djurmat. :)

Julafton blev jättemysig med god mat och massor av paket under granen. Kusin W agerade tomte utan att Isan hade en aning om att  det var han. Hon visste att det inte var den "riktiga" tomten eftersom han hade en vanlig fleecetröja på sig, men hon reflekterade inte över vem det var. :)

Vi åkte hem strax efter sju på kvällen och Isan slocknade direkt i bilen vilket hade som följd att hon sedan inte somnade förrän vid elva på kvällen. Det gjorde ingenting, då fick vi sovmorgon på juldagsmorgonen.

På juldagen tog vi det lugnt och smågrejade bara lite. Jag bakade en pepparkakscheescake och förberedde middagen lite, men inte mycket mer.

På kvällen kom mina föräldrar över och åt middag. Vi väntade hem sonen också som varit i London under veckan. Han blev dock lite sen så vi fick börja äta utan honom. Vi åt lax med en jättegod och superenkel sås till samt kokt potatis. Sen hade vi ost och kex, och världens godaste krustader till. De måste ni prova!!!

                                                                       Laxsås:

                                                           ½ burk röd stenbitsrom
                                                           1 liten burk creme fraiche

                                     Rör ihop och låt stå i kylen en stund innan servering.

                                                                   Krustader:

                                            En förpackning med krustader, små 24 st.
                                            En tub med ädelost
                                            Fikonmarmelad

                     Klicka i ungefär 1-2 tsk. ädelost och en ½ tsk. fikonmarmelad. Värm i micro i                                                           ½ minut eller till osten bubblar lite. Servera!!

                                                      


Till kaffet åt vi pepparkakscheescake men den ska ni slippa få receptet på för den var inte god. Det var vit choklad i och jag lyckades inte smälta den utan det blev stenhårda klumpar i smeten. Kakan blev dessutom frostig och smakade inget särskilt. Pappa tyckte att den var supergod, men han kanske ljög???

                                                             

Idag har jag nätshoppat på REAN. Ska försöka visa i morgon. Nu pockar Isan på uppmärksamhet!


                               

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar