fredag 13 december 2013

Lussefirande i ottan.

Glad Lucia, eller God Lucia kanske men säger? Eller man säger nog inget av dem.

I morse var vi uppe i ottan för att kolla in Isans lussefirande på dagis. Mor och far kom också och tittade och efteråt gick vi hem till oss och åt frukost. Det var egentligen fika på dagis, men eftersom jag inte känner mig frisk än så ville jag helst gå hem. Dessutom såg det rätt trångt ut därinne.

Mamma och pappa var inte kvar länge eftersom de skulle vidare till min moster i Karlstad, där en vän till dem fyller 80 år. De ska vara där hela helgen.


Och jag ska vara hemma hela helgen. Det blir varken jobb eller julgala för min del. Känner mig fortfarande sjuk, men peppar, peppar. Jag tror att jag börjar bli bättre? Idag har jag bara tagit en Iprén och den borde inte verka så här länge?


                                      


Julgalan kan kvitta. Huvudsaken är att jag blir frisk. Är så less på att känna mig så här dålig. Trodde aldrig att jag skulle längta efter att få åka till en vanlig mataffär! Nu får jag be mannen att handla hela tiden, och då handlar han ju det som står på listan! Det är ju självklart jättebra, men själv kan man ju se nåt bra och tänka att det där behöver vi ha också. Riktigt så tänker inte han (hårt hållen), och törs inte ta några egna initiativ. Eller jo, idag hade han köpt frysta hamburgare. Wow.

Till middag ikväll blir det smörgåstårta från Smörgåsbutiken. Det var ett tag sen, och det är ju så lättlagat! Och inte blir det mycket disk heller. Har fått lite avsmak för hämtmat, speciellt pizza. Sist jag köpte med mig pizza hem efter jobbet så smakade den inget vidare. Och i tidningen kunde man läsa härom dagen att en Pizzeria hade fått stänga eftersom miljöinspektionen hade hittat musbajs där maten tillagades. Inte så smakligt, kanske.

Söt, men inte god.

Nu ska vi kalasa på smörgåstårta! Trevlig fredagskväll!

                            


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar