söndag 11 juni 2017

Långhelg.





                                                        God morgon sköna söndag!

Men jobbar idag, tyvärr. Har ett sånt där trist pass med fredagskväll, lång lördag till stängning, lång söndag och måndag kväll. Inte roligt alls.

Igår kväll var jag helt slut när jag kom hem och stod och tittade i kylskåpet efter något lättlagat. Tog fram en färdig pulled pork som bara är att sätta in i ugnen, pommes frites och bearnaisesås. När köttet var färdigt luktade det urk. Bara fettigt fläsk. Varken jag eller mannen ville äta det. Han stekte på några köttbullar till sig och Isan, och jag åt bara pommes. Bea blev det inte heller för den hade gått ut i maj...

Sen gick jag igenom skafferiet och rensade det på gammalt godis. Det behövdes! Törs inte säga hur gammalt det äldsta var, men det åkte direkt i soporna. Jag har ju som ni kanske vet en förmåga att handla när det är billigt. Och då gärna mycket. Det är inte alltid så smart. Eller billigt. I alla fall när man får kasta det!

I morgon kväll kommer Linas matkasse med lite fräscha matvaror och det är precis vad jag behöver känner jag. Jag har noll inspiration just nu när det gäller maten.

Nu ska jag gå och ta en välbehövlig dusch. Igår lyckades jag försova mig (!) och vaknade inte förrän strax före nio. Isan hon snusade också så gott, precis som nu så henne kan man inte lita på som väckarklocka längre. Ha en skön söndag!



Veckans meny i Linas Originalkasse 2017-06-12 vecka 24




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar