söndag 17 februari 2013

Framme i Orlando!

Hej på er!

Nu är vi framme i Orlando sen några dagar. Landade på torsdagskvällen efter att ha fått cirklat ovanför Orlando ett bra tag, pga dåligt väder. Sen stod vi i över en timme och väntade på att få komma in i USA. Det ska tas fingeravtryck m.m. innan man kommer in. Det var sjukt varmt eftersom vi hade ytterplagg på oss och jag hade Isan på ryggen i selen. Igår kom ryggskottet som ett brev på posten!

I fredags gjorde vi inget särskilt, packade upp och så bara. Man blir ju lite jetlagad av tidsskillnaden så alla vill sova på olika tider. :)

Igår var vi på Premium Outlet och handlade lite kläder till Isan på Ralph Lauren. Stickade koftor, klänning och toppar och strumpor. Kände mig dock stressad eftersom sonen visar sitt missnöje hela tiden. Dessutom VAR han väldigt trött. Ska åka dit någon annan dag, men då får sonen vara kvar på hotellet.

Vi har lagt oss vid halv nio nu både i fredags och lördags, hihi. Inga nattsuddare precis. Och nu ligger mannen och Isan och sover IGEN!!

Idag ska vi åka till Mall of Millenia för att kolla efter födelsedagspresenter till brorsonen. Han önskar sig T-shirts från Abercrombie & Fitch. Jag, mannen och Isan åkte redan igår eftermiddag till Orange County för att kolla i en butik där, men vi hittade den aldrig. Den utflykten tog 2 ½ timme pga. extremt långa bilköer. Och butiken hittade vi inte ens. Däremot hörde vi på nyheterna att tre personer hade blivit skjutna där igår!! Typiskt oss att åka till såna områden. Jag googlade efter butiksadressen och hittade en på Orange Blommsom Trail, en hur lååång gata som helst. Och det var som ett enda långt industriområde, men bil och däckverkstäder, gentlemens clubs och skabbiga restauranger. Jag fattar inte var den där butiken skulle ha legat? Helskumt. Dit åker vi INTE igen!!!

Batterierna i musen har lagt av så därför orkar jag inte lägga in några bilder. Kanske uppdaterar någon annan dag, men det är svårt att få sitta vid datorn här. Det är alltid någon som MÅSTE göra det.

Hälsningar från ett soligt (men kallt) Florid

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar