måndag 10 juli 2017

Semester!!!





                                                           Gooood mooorgon!!


Semester! Äntligen!! Nu ska vi vara lediga i hela FYRA veckor!!! Såå skönt! Vi har inte mycket inplanerat utan kommer ta dagarna som de kommer.

Vi ska dock upp till svärfar först i några dagar och vi kommer att åka redan i morgon. Vi åker halva vägen och stannar i Sundsvall för att bo på hotell en natt och så fortsätter vi på onsdag norröver. Dessvärre verkar det som det ska regna hela veckan så vi får se vad vi kan hitta på där?

Idag ska vi bara städa, plocka, tvätta och handla, det där vanliga som brukar behövas efter att man jobbat en lång period. Jobbade en lång vecka, 45 timmar och hann inte med mycket annat då. Det gick förvånansvärt bra faktiskt. Sonen och jag har jobbat helg tillsammans och det funkade utmärkt.

Han fyllde 18 i fredags så vi åt långfrukost tillsammans eftersom han var ledig och jag började sent. Sen skulle han ut på kvällen (förstås) med kompisar. Vi firar med släkten när vi kommer hem från Norrland.

Tänkte ta en sväng till Jysk idag och köpa nya tvättkorgar. Ska kolla först att de finns hemma för det är extrapris på dem så de kan ju vara slut. De vi har nu köpte vi när vi flyttade hit och den ena är helt kaputt! Det är som flätade korgar och de där banden har ju åkt upp en efter en när korgen varit överfull. 😒



Ska köpa två såna här, en för mörk tvätt och en för ljus. Isan är nog den som är bäst i familjen att sortera sin tvätt och hon gör det med stor inlevelse! 😊

Nej, nu är det dags för frukost! 

Ha en härlig dag!





Innehåller reklamlänkar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar